Evenementen

AI NEEDS IA !

AI NEEDS IA !

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo: ‘same day delivery’, ‘one customer view’ en ‘data gedreven worden’ zien we overal. De juiste beslissingen nemen en inspelen op de toekomstige vraag beginnen met inzicht in de juiste data.

Hoe gaan nieuwste technieken op het gebied van Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science hierbij hun waarde bewijzen? En hoe zetten wij ze in?

10 april a.s. nemen DataConnected en AdvancedPrograms je op een interactieve manier mee in deze wereld. Organisaties die mee willen in de toekomst kunnen hier niet meer omheen en hebben dit inmiddels hoog op de strategie agenda gezet.

Meld je aan en neem iemand mee die hier ook warm van wordt en laat ons ook vooral weten welke vraagjij graag zou willen stellen of beantwoord wilt zien, zodat zij dit meenemen in hun voorbereiding.

Programma:
18:00 – 18:30: Inloop met avondeten en een drankje
18:30 – 18:35: Introductie
18:35 – 19:00: AI-pitch door Eric van Tol
19:00 – 19:30: Datamanagement praktijkcase door Fred Dunant (Credit Agricole)

19:30 – 20:00: “alles durven vragen” (begeleid door Eric van Tol) aan het expertpanel:

  • Marjolein Smits – Data Scientist
  • Sander Hovestad – Solution Architect
  • Fred Dunant – Data Management Officer

20:00 – 21:00: Netwerkgelegenheid met borrel

Locatie
Nieuwegein of Zeist

Sprekers
Eric van Tol CTO Advanced Programs, Director Fontys Hogeschool, Member Economic Board Utrecht
Eric is een bekend spreker als het gaat om Big Data & Artificial Intelligence en geziene dagvoorzitter. Hij kent de markt als geen ander en vertaalt dit naar innovatie. In de sessie voor DataConnected zal hij ons op eigen wijze meenemen in de wereld van AI.

Fred Dunant DMO manager bij Credit Agricole Consumer Finance
Fred is een zeer ervaren Manager/Consultant op het gebied van data science, data warehousing & BI en data goverance. Begeeft zich altijd op het snijvlak van business en IT en zorgt daar voor verandering. Fred neemt ons met een praktische kijk mee in de wereld van Data Management.

Marjolein Smits Data Scientist
Marjolein gaat samen met organisaties op zoek naar de meerwaarde van interne data door middel van data visualisatie & -analyse, data science en data driven decisionmaking. Marjolein brengt creativiteit, een andere kijk en zal de collega’s challengen om concreet te blijven.

Sander Hovestad Solution Architect
Sander is de drijvende kracht achter het Data Platform, waarmee AdvancedPrograms organisaties helpt de volgende stap te maken in het snel en simpel beschikbaar maken van data. Vanuit zijn technische blik maakt hij de connectie tussen technologie & innovatie naar daadwerkelijke toepassingen.

Financiële bijdrage voor eeelname aan deze kennissessie is voor:

  • DataConnected-leden*: gratis
  • Introducees DataConnected-leden: €25,-
  • Niet-DataConnected-leden: € 50,-
*Zie website hoe je nu lid kunt worden van het online netwerk platform DataConnected.

Registreer je via dit formulier voor het evenement of meld je aan via info@dataconnected.nl. Wij houden je dan op de hoogte

Geslacht

 Man Vrouw

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

E-mail

Deelnemer DataConnected

 Ja NeeGet Ready for The Launch!

Get Ready for The Launch!

Feestelijk netwerk evenement om de lancering van het online netwerkplatform van DataConnected te vieren.

Bij villa Jongerius, een schitterende locatie in het centrum van Utrecht, vind de Launch plaats. Onder het genot van heerlijke exclusieve hapjes en drankjes kan men netwerken en zal het platform gepresenteerd worden.