Nieuws

Niet je cv maar algoritmes helpen je bij Unilever aan een traineeship
Hoe Unicef met Data kinderen helpt
7 tips om IoT ellende te voorkomen
Data & Analytics Tester Foundation

Data & Analytics Tester Foundation

Het is zover, in samenwerking met Ammerlaan Training & Advies en Verified heeft DataConnected een test training opgezet gericht op Data & Analytics waar we trots op zijn! Bij onze partner MaestroAcademy kun je je vanaf vandaag aanmelden. Deelnemers van het DataConnected netwerk krijgen uiteraard partnervoorwaarden.

De training wordt aangeboden als “Open inschrijving”, maar kan uiteraard ook op aanvraag “In-Company” georganiseerd worden. De 1edata voor de “Open inschrijving” zijn 18, 19, 20 juni en 1, 2, 3 oktober a.s.

WAAROM EEN SPECIFIEKE TRAINING?

De belangrijkste Business driver van veel organisaties is Data. Digital business concepten poppen overal op en dagen gevestigde organisaties uit, die grote transities aangaan richting Digital business. Data staat hoog op de prioriteitenlijst van elke organisatie, want met Data creëer je (nieuwe) inzichten, ontdek je verborgen patronen en creëer je waarde. Het belang om over kwalitatief goede data te kunnen beschikken om de juiste beslissingen te nemen is dan ook enorm. (Big) Data verzamelen en opslaan, structureren en modelleren, meta data vastleggen, rapporteren, visualiseren, en waarde uit data creëren, combineren en analyseren, migreren. Allemaal belangrijke onderdelen in de keten van Data management. Maar hoe verifieer en garandeer je de juiste kwaliteit, betrouwbaarheid en compleetheid van de data en analyses die je oplevert? Een must voor iedere organisatie. Wij misten een gerichte training op dit gebied in de markt, waarop wij hebben besloten hier op in te springen door deze zelf op te zetten en hiermee aan een belangrijke behoefte voor organisaties en professionals te voldoen.

OPZET

Tijdens deze 3-daagse Foundation training leer je wat Data & Analytics is en op welke wijze je een teststrategie hiervoor opzet en deze uitvoert. De inhoud van de training is gebaseerd op o.a. ISTQB met een specifieke vertaling voor de Data (Analytics) omgeving. In deze praktisch opgezette training krijg je inzicht in het gestructureerd testen in complexe Data & Analytics projecten en omgevingen.

DOELSTELLINGEN

Na de training

  • ben je in staat om een teststrategie te bepalen en testtrajecten op te zetten voor data georiënteerde omgevingen en -projecten
  • heb je kennis van testspecificatietechnieken die specifiek inzetbaar zijn bij data & analytics projecten
  • heb je kennis van de eigenschappen van testomgevingen en testdata alsmede in het gebruik van productiedata en privacy-aspecten
  • heb je kennis van aspecten van datakwaliteit en kun je dataprofiling toepassen

EXAMEN

Op de laatste dag van de training zal de deelnemer het examen afleggen. Bij goed gevolg zal de deelnemer het certificaat ‘Certified Data & Analytics Tester’ Foundation Level ontvangen.

MEER INFORMATIE

Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan helpen wij je natuurlijk graag en kun je contact opnemen met ons via info@DataConnected.nl of via onze website DataConnected.nl.

Hoe Schiphol leert denken in Bytes in plaats van Bricks
2018 Top 10 Business Intelligence Trends
Artificial Intelligence apps for banks
7 keys for a successful BI strategy
Top 10 Tools for working with Big Data for successful analytics developers
Cars Suck Up Data About You. Where Does It All Go?
Verontrustend? AI Robots creëren onderling hun eigen taal
Disruption Ahead: The Big Trends In Business Intelligence Analytics
Scisports wins prestigious international sports innovation award
By Tableau – Shiny vs useful: which trends analytics market are business ready
Top 9 Ethical issues in Artificial Intelligence
Aantal vacatures voor big data-specialisten blijft klein, maar groeit snel
Top-BI trends voor 2017
10 briljante TED Talks over Robotics en Kunstmatige Intelligentie
Microsoft Connected Vehicle Platform helps automakers transform cars
Tableau’s Top 5 Webinars in 2016
Top 7 Big Data trends for 2017
13 predictions on Artificial Intelligence
DATA-AS-A-SERVICE LESSONS FROM A COMPANY THAT WAS RIGHT ABOUT TRUMP
What is Deep Learning?
Hadoop or Tableau the confusion goes on
The Surprising Truth about Big Data
DataConnected

DataConnected

DataConnected is het netwerk met als doel Zelfstandig Professionals, Opdrachtgevers, Opleiders en Toolleveranciers op het gebied van data, data analytics en business intelligence met elkaar te verbinden.

De wereld rond data is sterk in ontwikkeling. Data is het nieuwe goud en bij steeds meer organisaties staat data hoog op de ranglijst van de bedrijfsstrategie. Waarde creëren uit eigen data, gecombineerd met data die er in de wereld beschikbaar is, dat is waar organisaties nu en in de toekomst het verschil kunnen maken. Door de sterke ontwikkeling is deze markt zeer kennisintensief en dient men zich continu op de hoogte te stellen van de veranderingen, updates en mogelijkheden die er op dit gebied zijn.

Andere trends zijn de sterke flexibilisering van de arbeidsmarkt en de toenemende mate waarin binnen organisaties projectmatig gewerkt wordt. Veel kennis op het gebied van data, data analytics en business intelligence is niet altijd binnen de organisatie aanwezig of is tijdelijk nodig en wordt daarom meer en meer ingehuurd.

DataConnected stelt zich ten doel kennisdeling en opdrachtbemiddeling in de niche van data over de hele breedte optimaal te faciliteren, waarbij persoonlijke- en organisatieontwikkeling hand in hand gaan. Met andere woorden een Professional neemt een enorme knowhow mee naar de Opdrachtgever, maar krijgt ook de ruimte zich te ontwikkelen, waardoor de Professional extra gemotiveerd is. Een win:win voor beide partijen, waardoor opdrachten op het gebied van data gemakkelijker en op een kwalitatief hoogwaardige manier ingevuld worden door eigen en Zelfstandig Professionals.

De kracht van DataConnected is dat zij deze verbinding legt tussen de vier doelgroepen; Zelfstandig Professionals, Opdrachtgevers, Kennis- en Toolleveranciers. Op een transparante manier, waarbij je de aandacht krijgt die je verdient. En meer….

Vriendelijke groet,
Franklin Loman & Jaap de Roos