Opleiding en training voor perspectief

Je ontwikkelt jezelf door ‘learning on the job’, maar ook door regelmatig een training of opleiding te volgen. Omdat je een bepaalde tool wilt beheersen, methodiek wilt leren of jezelf wilt certificeren. DataConnected biedt een breed scala van trainingen en opleidingen aan. Als deelnemer aan het netwerk krijg je extra voordelen, zoals korting op de meeste trainingen.


AmmerlaanITTrainingAdviesLogoGrootTransparant

Logo Verified


Data & Analytics Testing Foundation

In samenwerking met ‘Ammerlaan Training & Advies’ en ‘Verified’ heeft DataConnected de training ontwikkeld op het gebied van Data & Analytics testen.

De belangrijkste Business driver van veel organisaties is Data. Data staat hoog op de prioriteitenlijst van elke organisatie, want met Data creëer je (nieuwe) inzichten, ontdek je verborgen patronen en creëer je waarde. (Big) Data verzamelen en opslaan, structureren en modelleren, meta data vastleggen, rapporteren, visualiseren, en waarde uit data creëren, combineren en analyseren, migreren. Allemaal belangrijke onderdelen in de keten van Data management. Maar hoe verifieer en garandeer je de juiste kwaliteit, betrouwbaarheid en compleetheid van de data en analyses die je oplevert?

 


Tijdens deze 3-daagse Foundation training leer je wat Data & Analytics is en op welke wijze je een teststrategie hiervoor opzet en deze uitvoert. De inhoud van de training is gebaseerd op o.a. ISTQB met een specifieke vertaling voor de Data (Analytics) omgeving. In deze praktisch opgezette training krijg je inzicht in het gestructureerd testen in complexe Data & Analytics projecten en omgevingen.

De volgende training staat gepland van 4 t/m 6 februari 2019 in Utrecht.

In-company is ook mogelijk! Neem gerust contact met ons op.

Voor meer informatie ga naar Data & Analytics Testing Foundation


Onze partner Info Support is al 30 jaar specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen hun docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling met een breed aanbod aan trainingen. Hiervan heeft DataConnected er een aantal geselecteerd zoals ‘Microsoft Azure Data solutions’, ‘Mastering BIML for Data Warehousing’ of  ‘Cassandra Fundamentals’.  Trainingen hebben een hoge waardering en naast de publieke trainingen is op verzoek een aantal trainingen ook in-house te organiseren. Wij helpen je graag bij je keuze.


Microsoft Azure Data Solutions (AZUREDS)
Implementing Microsoft SQL Server 2016 Data Quality Services and Master Data Services (MS20767DM)
Analyzing Data with PowerBI (MS10989)
Mastering BIML for Data Warehousing (MBIML)
Cassandra Fundamentals (CASFUN)
Updating Your Skills to SQL Server 2016 (MS10986)
Querying Data with Transact-SQL (MS20761)


InfoSupport1


universe_logo_xebia_training@2x


Xebia is een van onze partners in opleidingen omdat zij een gevarieerd aanbod van hardskill tooltrainingen als Spark programming, introduction to R, Data Science with R hebben. Trainingen die je nodig hebt om bij te blijven met de snelle ontwikkelingen die tools en technieken hebben. Deze trainingen sluiten goed aan op het totale aanbod van opleidingen die DataConnected aanbiedt. Xebia bestaat al 15 jaar en is een gerenommeerd ‘internationaal’ bedrijf, waar veel professionals en organisaties trainingen afnemen tot goede tevredenheid. Ze geeft zowel publieke als in-house trainingen, dus wij helpen jou en jouw organisatie graag met de keuze voor maatwerk.


Spark programming
Data Science with R
Introduction to machine learning
Continuous Delivery 3.0 on the Microsoft stack
Cloudera Data Analyst


Als DataConnected werken we graag samen met Centennium omdat zij staan voor goede opleidingen waar de theorie en vertaling naar de praktijk altijd centraal staan. Ze hebben opleidingen als DataVault en Tableau, maar ook Business Intelligence en Datawarehouse architectuur staan in hun curriculum. Trainingen die goed aansluiten op de kennis en vaardigheden die je wilt ontwikkelen om van toegevoegde waarde te zijn en te blijven voor jou en de organisatie waar je werkt en waarmee je meer WAARDE zult halen uit je DATA. Want dat is de uitdaging waar jij en je organisatie voor staan.


Certified Data Vault Data Modeler
Data Vault Day (12 online lessen + 1 dag)
Tableau Introductie
Visualisatie voor BI
Big Data Fundamentals
Informatie Analyse voor Business Intelligence


centennium


Vijfhart_logo_RGB_Vijfhart_2016-V1.0


Vijfhart IT-Opleidingen dragen al meer dan 30 jaar bij aan het helpen van professionals bij hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze goed inzetbaar blijven. Een hoog percentage cursisten is zeer tevreden over de trainingen van Vijfhart. Lesmateriaal en cursusaanbodworden afgestemd op de praktijk. DataConnected heeft opleidingen geselecteerd van onder meer Oracle, Qlickview, SAP, IBM en Tibco om zo bij te blijven met hun tools, kennis en kunde. Een selectie hebben we op onze website geplaatst. Het volledige aanbod is uiteraard op maestroacademy te vinden.


SAP® Businessobjects Enterprise Web Intelligence Advanced Report Design
QlikView Geavanceerd
Introductie Oracle NoSQL Database
Introduction to IBM SPSS Modeler and Data Mining (v16)
Open Source Data Science
TIBCO Jaspersoft Studio (Introductie)


Cibit academy is het opleidingslabel van Inspearit en biedt een uitgebreid palet aan IT-opleidingen met open inschrijving en (maatwerk) in-company opleidingsprogramma’s. DataConnected heeft voor jou onder andere de CBIP certificering met bijbehorende certificering en modelleren voor Datawarehousing geselecteerd. Trainingen met erkend certificaat, die met passie gegeven worden door docenten die dagelijks ook de praktijk ervaren. Dit geven zij mee in de les, maar zij zorgen ook dat deelnemers hun eigen ervaring delen.


Certified Business Intelligence Professional CBIP Examen Training
Examen Certified Business Intelligence ProfessionalCBIP
Modelleren Voor Data Warehousing


CIBIT


logo-passionned-group-groot-439x153_transparent


Passionned Group is een sterke partner, die op het gebied van strategie en visie de wereld van data verstaat en al 12 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en implementeren van intelligente organisaties en hiermee het slimmer maken van deze organisaties. Het boek ‘De intelligente organisatie’ is een bestseller op dit gebied en haar trainingen als Business Intelligence, Master of DataScience of Big Data & predictive analytics worden veelvuldig met ‘negens’ beoordeeld en zijn zo opgezet, dat je als organisatie al begonnen bent met het slimmer worden als je klaar bent met de training. DataConnected laat jou of jouw organisatie graag kennis maken met Passionned en haar trainingen. Dat kan zowel publiek als in-house.


Master of Data Science
Big Data & Predictive Analytics
BI Consultancy vaardigheden
DWH en Data Governance
3-daagse opleiding Business Intelligence
KPI-Workshop

Ons opleidingsaanbod wordt continu uitgebreid. Indien je een training wilt volgen die nog niet in het aanbod zit, stuur een mail naar info@dataconnected.nl. Wij gaan proberen ook deze training tegen de scherpste voorwaarden aan te bieden.

Wij zijn als strategisch partner aangesloten bij Maestro Academy, waardoor je ook op andere (niet data gerelateerde) trainingen,  gebruik kunt maken van de scherpste voorwaarden en condities. Voor het complete aanbod verwijzen we je naar de  Maestro Academy.

Ben je opleider? Meld je aan en wij nemen contact met je op.